De missie van Frank Ruesink

Frank Ruesink is een bezorgde vader. Toen zijn eerste kind zijn BMR vaccinatie had gehad, kreeg hij daar twee dagen later een dusdanig heftige reactie op, dat hij in het ziekenhuis belandde. Frank en zijn vrouw besloten hun volgende kinderen niet te vaccineren.

Op 12 juni (2019)heeft hij een gesprek gehad met Klaas Dijkhoff en met hem een deal gesloten: Klaas gaat op zoek naar het wetenschappelijke bewijs dat 95% van de mensen gevaccineerd moet zijn om de zogenaamde groepsbescherming te bereiken én het bewijs dat het BMR vaccin echt veilig is. Hierop heeft Frank iedereen opgeroepen die te maken heeft met vaccineren om mee te helpen dit bewijs te vinden.

Frank Ruesink is te vinden op Facebook, daar doet hij uitgebreid uit de doeken hoe hij te werk gaat en daar staan ook de brieven en emails die hij aan Klaas Dijkhoff en andere politici heeft gestuurd.

De aanpak van Frank staat mij wel aan. Hij doet het heel netjes, doet zijn verhaal, maar zet wel duidelijk een statement neer. Hij heeft bijvoorbeeld tegen Klaas Dijkhoff gezegd: jij vindt mij dus een onverantwoordelijke ouder, lever mij het bewijs dat dat zo is.

Ondertussen wordt per brief de druk opgevoerd, zo is inmiddels duidelijk dat het RIVM geen onderzoek heeft gedaan naar de veiligheid van het BMR vaccin en is Frank extra nieuwsgierig naar de bewijzen van Klaas en denkt hij even terug aan een zin die Klaas Dijkhoff schreef in zijn Klaasbrief van vorig jaar (2018): Wetenschap! Ik hou ervan! (citaat uit de Klaasbrief: “In onze vaccins zitten geen schadelijke doses en andere pseudo-interessant gemaakte bullshit” en “Maar uiteindelijk is niet alles een mening, er zijn gewoon feiten. De wetenschap zit er vol mee.”) Ik smul ervan, want zo wordt Klaas met boter en suiker in de val gelokt, er zijn geen bewijzen en die 95% dekkingsgraad? Die is achter bureaus samengesteld, daar is geen wetenschappelijk bewijs voor.

Ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat en ik volg het op de voet. Klaas, die een jong kind heeft dat gevaccineerd wordt en die niks begrijpt van weigerouders en ‘als liberaal denkt aan de vaccinatieplicht’ en daar tegenover Frank, die ervaren heeft hoe het is als je kind als een slappe pop in je armen ligt en waarvan je denkt dat je hem gaat verliezen, en dat door een BMR vaccinatie! Frank heeft een boel onderzocht op dit gebied, Klaas gelooft blind in de farmacie en het RIVM. Klaas denkt nog dat als een dokter weigerouders wijst op het gevaar van de mazelen, zij wel bij hun positieven komen en hun kind laten vaccineren. Zo wordt er in die kringen gedacht, dat weigerouders een blog hebben gelezen van andere weigerouders. Nee, zo is het niet. Weigerouders hebben veel meer onderzoek gedaan naar de gevaren van vaccinaties dan ouders die als mak vee hun kinderen laten vaccineren, zij hebben argumenten om het niet te doen of er kritisch op te zijn.

Als je Frank wil volgen op Facebook, zoek op Frank Ruesink (https://www.facebook.com/fruesink) en dan vind je hem wel. De brieven staan op zijn pagina en hij heeft een mooie duidelijke videoboodschap gemaakt waarin hij alles uitlegt. Ik wacht met spanning op het vervolg.

Team Frank!

(Visited 2.253 times, 1 visits today)

2 reacties

  1. Ik ben verbijsterd over de halsstarrige houding van politici ten aanzien van vaccinaties en hun bijwerkingen. Ik begin haast te geloven dat ze steekpenningen krijgen van de farmaceutische industrie. Voor mij staat vast dat er verschrikkelijk veel onder de pet wordt gehouden en dat we als gewone mensen worden voorgelogen, niet in de laatste plaats door politici die bovendien suggereren de wijsheid in pacht te hebben. Het boek ” Hugo ik ben ook jouw soldaat niet, zou elke ouder moeten lezen alvorens in te stemmen met vaccinaties. Petje af voor je vasthoudendheid Frank. Mijn overtuigende sympathie heb je.
    Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *