Heftige planeetstanden

Ik ben niet van de voorspellingen, maar toch wil ik even wat met jullie delen.

Er is nogal wat onrust omtrent de machtsoverdracht in Amerika. Het is nog allerminst zeker of Trump dat zonder slag of stoot zal overdragen aan Biden, zoals de gebeurtenissen rond het Capitool vorige week al illustreerden. Dan hadden we afgelopen weekend natuurlijk ook nog het feit dat Big Tech zich heeft laten gelden doordat Google, Apple en Amazon concurrent Parler op zwart hebben gekregen. Parler, die voor vrijheid van meningsuiting is, terwijl Google en Apple behoorlijk aan het censureren zijn.

Vandaag was er ineens de aankondiging dat Trump een speech zou gaan houden vanavond (onze tijd), maar die is verschoven naar morgenavond rond 21.00 uur. Dan zijn er nog wat andere geruchten waar je niet heel vrolijk van wordt.

En dan hebben we ook nog ons eigen kabinet dat morgen gaat vergaderen over de toeslagenaffaire waar gefluisterd wordt dat daar het kabinet weleens over zou kunnen vallen.

En dan nu de sterren. Woensdagochtend 13 januari om zeven uur is het nieuwe maan. De zon en de maan staan dan samen. Ze staan samen op 23 graden Steenbok en op 24 graden Steenbok staat… Pluto. Een samenstand dus van Zon, Maan en Pluto. Pluto is een heftige planeet, die ervan houdt dingen tot de grond af te breken zodat ze opnieuw opgebouwd kunnen worden. Transformatie. Het staat in het teken Steenbok, wat staat voor de gevestigde orde, de macht, maar ook de politie en het leger.

Dan is er nog iets dat opvalt. Saturnus staat sinds een paar weken in Waterman, hij heeft samen gestaan met Jupiter. Jupiter is wel voorbij Saturnus, maar ze staan nog erg dicht bij elkaar. Mercurius staat er nu ook bij, die loopt snel, dus dat is een effect van enkele dagen. Ook een clubje van drie planeten dus, Saturnus, Jupiter en Mercurius. Vierkant daarop vinden we Mars in Stier. Die nadert Uranus, die twee staan dus ook samen. Uranus en Mars samen, Mars is actie, maar ook agressie en Uranus is van de plotselinge gebeurtenissen, maar ook van de waarheid.

Er staan dus een paar groepjes planeten bij elkaar die ook invloed op elkaar hebben. De langzame planeten hebben nog een langere uitwerking, maar omdat woensdag Zon en Maan bij elkaar staan op Pluto, zou dat weleens de trigger kunnen zijn voor grote gebeurtenissen. Heersende invloeden zijn mijns inziens Steenbok en Waterman en Pluto/Mars. De gevestigde orde en de waarheid, de vrijheid (van meningsuiting). Daar komt agressie bij en het plotselinge. Als we dachten dat we al in roerige tijden zaten… dat kon allemaal nog weleens een stapje erger worden.

(Visited 296 times, 1 visits today)

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *