Leonie is populair (S2-55)

Het voorafgaande lees je hier: Leonie houdt iedereen uit de problemen

‘s Middags gaf Ilse door middel van een Google locatie aan Leonie door waar ze met deze Gerard had afgesproken. Een wegrestaurant, twintig kilometer verderop. Ze appte Ilse nog even terug om de tijd te controleren. ‘Half acht, dus dan bel ik haar om acht uur’, dacht Leonie hardop. Ze liep naar Martijn’s kamer. Hij ging die avond bij Casper logeren en had zijn moeder gevraagd om spullen klaar te leggen die hij mee moest nemen. Leonie glimlachte in zichzelf. Martijn was toch wel een beetje een control freakje. Aan de andere kant had ze er zelf ook een hekel aan als ze misgreep. Ze trok de la van de kast open en haalde er een paar sokken en een onderbroek uit. Van de plank erboven pakte ze een spijkerbroek, een t-shirt en een vest. In de badkamer pakte ze zijn kam, de gel en zijn tandenborstel. Uit de voorraadkast haalde ze een tube tandpasta. Dat was wel zo’n beetje de basis. Leonie hoorde de voordeur open gaan. ‘Daar zul je hem hebben!’. “Martijn, ik ben met je tas bezig, kom maar even hierheen”, riep ze. “Hoe wist je nou dat ik het was?” Martijn stak zijn hoofd om de hoek van zijn kamer. “Omdat ik dat hoor, alleen al aan hoe je de deur open doet. En aan je voetstappen.” Martijn keek haar niet-begrijpend aan. “Ik ben je moeder, ik ken je vanaf voor je geboren werd”, verklaarde Leonie lachend. “Kom even kijken, ik heb je spullen klaargelegd. Kijk er even naar en bedenk wat je nog meer nodig hebt, dan pak ik een sporttas en een toilettas voor je”. Martijn ging voor zijn bed staan en keek naar de stapeltjes die voor hem lagen. 

Martijn was voor het eten naar Casper vertrokken. Leonie had met haar meiden patat gegeten en nu hingen ze voor de televisie. De meiden keken een film en Leonie herinnerde zich ineens dat ze Ilse op haar date moest bellen. Ze liep met haar mobieltje naar de keuken. De mobiel van Ilse ging vier keer over voor ze opnam. “Ja, met mij. Moet ik je al komen redden?” Zei Leonie geheimzinnig. “Nee hoor”, giechelde Ilse aan de andere kant. “Issie leuk?” vroeg Leonie. “Ja, helemaal goed, dan zie ik je dan”, Ilse verbrak meteen na die zin de verbinding. Oké, dat was kennelijk in orde. Leonie’s gedachten dwaalde naar de datingsite. Ze kon zelf ook wel weer eens inloggen. Ze vulde haar koffiemok en liep terug naar de woonkamer, waar ze haar laptop op schoot nam en inlogde. 

Zeventien berichten! Wow, ze had zeventien berichten in de inbox van de datingsite. Tjonge, was ze zo populair? Ze opende de mailbox en begon de berichtjes te lezen.

Hoe het verder gaat, lees je hier: Leonie keurt mannen

(Visited 52 times, 1 visits today)

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *