Mijn eigen site is geboren!

En ineens is hij er dan: mijn eigen site.
Ik liep al maanden met het plan, twijfelde erover, begon er toch maar weer aan. Eerst een gratis wordpress site, maar daar liepen we op vast, toen een gratis weebly site waarvan het frame al stond. En toen werd het april en hadden we andere dingen aan ons hoofd. Ook daarna had ik geen zin om met de site bezig te zijn, het kwam er gewoon niet van.

Tot vorige week. Het lot gaf me een duwtje, ineens werd het nodig een andere plek te vinden voor mijn schrijfsels, de oude vertrouwde plek sloot zich voor mij. Een typische wending van het lot. Misschien ken je ze ook wel, dat je voelt dat iets moet, maar dat je het uitstelt en dan wordt er ingegrepen. Er wordt voor je besloten.

Zo werkte ik ooit eens ergens heel lang. Het was mijn eerste echte baan en natuurlijk waren er dingen die mij niet zinden, maar er waren twee collega’s waar ik mee samenwerkte en ik wilde dat dat altijd zo zou blijven. Tot beide collega’s, een maand na elkaar, ontslag namen. Daar zat ik, ik had niks veranderd, maar om mij heen was alles anders. Ik was nog wel in het vertrouwde bedrijf, maar de redenen waarom ik gebleven was, waren vertrokken. Nieuwe collega’s kwamen, en ook ergernissen en nog bleef ik. En ook toen greep het lot in en moest ik op zoek naar een andere baan. Dat gebeurde zelfs een paar keer achter elkaar. Niet leuk, dat zeker niet, maar het zorgde er wel voor dat ik kon groeien. Tien jaar en drie banen later nam ik voor het eerst zelf ontslag. Voor mij is dat een belangrijk kantelpunt, ik zorgde op dat moment voor mezelf, nam de verantwoording voor mezelf.

En zo is het nu ook met mijn website. Het idee was er al een tijdje en nu was er de noodzaak. Een vriendin hamerde er al langer op dat ik een eigen site moest nemen, en dan geen gratis site, maar een echte eigen website. En ineens regelde het zichzelf bijna, in een paar uur tijd. Mijn eigen site op basis van wordpress en waar we daar eerder nog op vastliepen, begrijp ik het nu ineens wel. Met wat hulp van iemand die er verstand van heeft.

Over de lay-out en de headerfoto had ik al een paar maanden geleden nagedacht, dus die waren er al en schrijfsels heb ik genoeg. De komende tijd zal ik mijn site vullen met schrijfsels uit het verleden, maar er staat nu al genoeg om even rond te kijken.

De geboorte van mijn eigen site, op 5 juli, bij volle maan. Dat past bij mij. Ik ben zelf ook geboren bij volle maan tenslotte! Astrologisch is het ook mooi: de nieuwe maan stond op mijn Ascendant, op de drempel van het eerste huis. De Ascendant staat voor hoe je jezelf presenteert, het eerste huis is het huis van het zelf, je manifesteert je sterker, komt voor jezelf op. Als de maan op het eerste kwartier is, wat afgelopen maandag zo was, ontstaat er een noodzaak, een conflict en bij volle maan is het thema op het hoogtepunt. De release van mijn eigen website is uiteraard het hoogtepunt en een mooie invulling van het maanthema van deze maand.

Ik nodig je uit om rond te kijken op mijn site, lees, reageer, schrijf je wellicht in voor updates van de diverse onderwerpen. Ik hoop dat we elkaar vaak mogen treffen op mijn eigen plekje op het wereldwijde wondere web.

Liefs,

Marjolein

(Visited 105 times, 1 visits today)

5 reacties

  1. Lieve Marjolein,
    Natuurlijk ga ik jou volgen. Ik vind het heerlijk om jouw verhalen te lezen. Ga er maar lekker mee door. ????

  2. Hoe fijn kan het zijn vrij te zijn van een sekte leider, die voor de coulissen de fijne vent speelt die alles denkt beter te weten, maar achter de coulissen een nare persoon is, met hier en daar een geestelijke stoornis. Succes schatje met dit moois!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *