Nieuwe headerfoto en vriendenhoekje

Mijn eigen website is nu een paar weken onderweg. Ik heb er veel plezier in en de site wordt ook al leuk bezocht. Het was tijd voor de eerste wijzigingen. Ik was niet tevreden over de foto van de moestuin in de header. Nu had ik, toen ik de foto maakte, nog niet zoveel oogst uit de tuin en dat begint nu anders te worden, dus is die foto gewijzigd. Op de nieuwe foto de oogst uit mijn tuintje, aardbeien, courgette, tomaten en doperwten.

Ook leek het me leuk om een vriendenhoekje te hebben in de rechterkolom. Verwijzingen naar bevriende sites, om elkaar te helpen op het wereldwijde wondere web en natuurlijk ook om de lezer een plezier te doen.

Inmiddels heb ik ook al mijn oudere schrijfsels naar mijn eigen site verhuisd en ingepland. Tot in het begin van het nieuwe jaar zal er twee keer per dag een nieuw blog op mijn site verschijnen!

Ik ben begonnen met schrijven voor het nieuwe (tweede) seizoen van Leonie wat 31 augustus zal starten. In de rechterkolom kun je je abonneren op nieuwe posts en dat kan ook per categorie, dus als je een berichtje wil ontvangen als er nieuwe afleveringen zijn van Leonie, kun je je specifiek daarop abonneren, of natuurlijk op één van de andere categorieën! Voor wat betreft Leonie kan ik vast verklappen dat de afleveringen op maandag en donderdag om 7.00 uur zullen verschijnen.

Tot zover vast bedankt voor jullie bezoek aan mijn site en alle reacties. Ik hoop jullie regelmatig te mogen blijven ontmoeten op mijn eigen site!

(Visited 42 times, 1 visits today)

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *