Werkt afwasmiddel als zonnebrand? (Covid-experiment)

Het lijkt wel een experiment met een middelbare school klas.

Eerst peperen we het erin dat afwasmiddel op je armen smeren niet helpt tegen zonnebrand. Dat vindt iedereen logisch. We laten het de leiders van het land zeggen en ook de experts zeggen op camera dat afwasmiddel op je armen smeren echt niet werkt, dat we dat niet moeten willen, dat dat schijnveiligheid geeft.

Vervolgens zijn er veel mensen met zonnebrand op hun armen die zomer en mensen zoeken een oplossing. Dan raden de leiders aan om afwasmiddel op je armen te smeren, de experts blijven zeggen dat dat niets toevoegt.

De verrassende uitkomst is dat grote groepen mensen ineens afwasmiddel op hun armen smeren en roepen om een verplichting. De leiders, die eerst tegen een verplichting waren, gaan het nu verplichten om ‘duidelijkheid’ te geven en omdat het volk om een verplichting vraagt. Het werkt dan wel niet, maar het dragen van afwasmiddel op je armen herinnert ons eraan dat je kunt verbranden door de zon.

De nuchtere medemens die bij zijn standpunt is gebleven en niet met afwasmiddel op zijn armen rond wil lopen, moet zich nu ineens ook verplicht ermee gaan insmeren terwijl iedereen weet, of kan weten, dat het niet werkt.

Waarom willen mensen dit? Dat kan dan toch alleen maar ingegeven zijn door angst?

(Visited 51 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *