Aluminium en autisme

Autisme zou veroorzaakt kunnen worden door aluminium dat als hulpstof in vaccins zit. Deze zin zorgt er waarschijnlijk direct voor dat ik word weggezet als antivaxxer en aluhoedje. Ik ben geen wetenschapper, ik heb geen bewijzen gezien, maar er zijn genoeg mensen die dat wel zijn en die wel degelijk aanwijzingen zien dat deze stelling waarheid is.

Zo werden in de hersenen van verschillende donoren waarvan bekend is dat ze autistisch waren, enorm hoge concentraties aluminium aangetroffen. Op zich geen bewijs dat dat de oorzaak van hun autisme was natuurlijk, maar het is wel opvallend. Kijk eens om je heen, hoeveel kinderen ken je die autisme hebben? Is dat niet enorm gestegen sinds de aantallen vaccinaties die kinderen tegenwoordig krijgen, ook veel groter zijn?

Aluminium wordt in vaccins gebruikt als hulpstof, om een reactie van het lichaam uit te lokken. Van aluminium wordt aangenomen dat het ongevaarlijk is, omdat het in lichaamsprocessen geen rol speelt. Let wel: het wordt AANGENOMEN!! Nooit is er een grondig onderzoek geweest wat op een eerlijke manier heeft onderzocht hoe het werkelijk zit. Miljoenen en miljoenen kinderen worden blootgesteld aan een stof waarvan wordt AANGENOMEN dat het geen kwaad kan. Ik vind dat onbegrijpelijk. Dat zulke beslissingen worden gemaakt op aannames.

Er zijn wel onderzoeken geweest waar e.e.a. werd bekeken, maar in die onderzoeken kreeg de controlegroep een vaccin toegediend waar ook aluminium in zat. De controlegroep werd dus, net als de onderzoeksgroep, gevaccineerd met een vaccin dat dezelfde hulpstof bevatte! Uiteraard worden er dan geen verschillen ontdekt tussen de onderzoeksgroep en de controlegroep! Andere onderzoeken naar de gevolgen van aluminium hebben zich vooral gericht op de inname van aluminium via ons voedsel, wat uiteraard totaal andere gevolgen heeft. Dit aluminium, wat zich bevindt in groente, fruit en zelfs gewoon in de lucht, passeert de bloed-hersenbarrière uiteraard niet.

Het in onbegrijpelijk dat nooit is gekeken naar wat een ‘veilige’ hoeveelheid aluminium is die bij kinderen zou mogen worden toegediend. De hoeveelheid aluminium in vaccins is bepaald aan de hand van wat de beste reactie in het lichaam oplevert en niet hoeveel je per kilo lichaamsgewicht zou mogen toedienen! Bovendien is er voor aluminium helemaal geen ‘veilige’ hoeveelheid te noemen. Aluminium hoort niet in een lichaam en iedere hoeveelheid die zich in de hersenen nestelt, is een potentieel gevaar.

bron: http://www.greenmedinfo.com/blog/aluminum-vaccines-cause-autism
https://www.ninefornews.nl/hoge-concentraties-aluminium-autisten/

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12539:onderzoek-toont-opnieuw-verband-aluminium-in-vaccinaties-en-autisme&catid=17:gezondheid&Itemid=30
https://stichtingvaccinvrij.nl/herziening-van-de-veilig-bevonden-hoeveelheden-aluminium-in-kindervaccins-is-nodig/

(Visited 131 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *