De belevenissen van Leif in IJsland

Twee weken geleden was ik met mijn oudste dochter in IJsland . Ik had bedacht dat het leuk zou zijn mijn jongste dochter er een beetje bij te betrekken door een typisch IJslands poppetje of iets dergelijks te kopen wat ik dan op de voorgrond van foto’s zou laten verschijnen die ik haar dan kon doorsturen. Ze is heel creatief en kon dit wel op prijs stellen, dacht ik zo. De dag na onze aankomst in IJsland gingen we naar Reykjavik en daar waren genoeg souvenirwinkeltjes. In de eerste winkel vond ik een Vikingpoppetje dat ik kocht en Leif noemde. Eigenlijk bestaat Leif uit een Vikingmuts met hoorns en een rood hartje erop, daaronder een grote baard. Van zijn gezicht is verder alleen zijn neus te zien. Het bleek de ideale kandidaat voor dit project! Ik heb ontzettend veel lol beleefd aan het maken van foto’s van de belevenissen van Leif. Leif ging dan ook steevast in mijn jaszak mee als we iets bezochten, tot in de supermarkt aan toe. Hieronder een paar foto’s van de belevenissen van Leif in IJsland. Hij moest uiteraard ook ontbijten en douchen en moest afscheid nemen van zijn vriend Puffin, die in een andere winkel woonde. Uiteraard ging Leif met ons mee terug en vroeg hij mijn dochter hem wat van Nederland te laten zien. Ook maakte ze een tekening van Leif, die ze eerder al op Yoors postte (zie deze link).

(Visited 66 times, 1 visits today)

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *