De Coronatest, of hoe speel je Rutte en De Jonge in de hand?

Ik probeer er zo weinig mogelijk over te schrijven, corona. Het is zo’n negatief onderwerp. Je hebt mensen die blind de regering volgen, die voor de televisie zitten als Mark en zijn maatje een persconferentie houden. En je hebt de kritische mensen. De mensen die het beleid in twijfel trekken. En die mensen zijn er in gradaties. Niet iedereen die kritisch is denkt dat corona niet bestaat en dat er niemand op de IC heeft gelegen. Je wordt maar al te snel weggezet als aluhoedje of platte aarde aanhanger. Maar zo is het niet. Er zit heel veel grijs tussen zwart en wit.

Ik ben kritisch over corona. Ik ben ervan overtuigd dat de ziekte bestaat, maar al die maatregelen? De mondkapjes, de anderhalvemetermaatschappij… Onze minister-president die in maart riep dat we allemaal corona zouden krijgen, maar dat we het moesten faseren, het beruchte flattenthecurve dus, zodat er groepsimmuniteit zou ontstaan. Op 4 juni ontkende hij in de Tweede Kamer al dat hij over groepsimmuniteit had gesproken. Hoe kunnen we deze man nog geloven en vertrouwen? Te pas en te onpas gebruikt hij zijn ‘slechte geheugen’, maar is een man die zich zo vaak iets niet meer kan herinneren dan wel capabel om een land te besturen? Ik vrees al een tijdje dat er andere agenda’s spelen.

Meneer De Jonge wil ons allemaal aan het vaccin. Een vaccin waar nu veel geld voor wordt vrijgemaakt en dat in sneltreinvaart wordt ontwikkeld en waarvan hij zegt: “uiteindelijk moeten we allemaal”. Moeten we allemaal. Oja? Ik dacht het niet. Ik ben wel benieuwd hoeveel mensen deze vaccinatie zullen nemen. Ik in ieder geval niet. Ik ben geen proefkonijn en wens niet ingespoten te worden met één of ander experimenteel goedje tegen een virus dat gehypt gevaarlijk gemaakt wordt. Gek is trouwens dat zo’n vaccin er versneld doorkomt, maar dat de medicijnen die goed werken tegen corona door de overheid verboden worden. Ook wordt er niets gezegd over hoe je je immuunsysteem kunt stimuleren. Wil de overheid wellicht dat we ziek worden? Waarom wijzen alle pijlen naar het vaccin?

Om te zorgen dat we het vaccin zelf graag willen, moet er een tweede golf gecreëerd worden. Daar zijn ze nu mee bezig. Bij de minste snotneus of niesje word je geacht je te gaan laten testen. Er wordt veel getest en de besmettingsgraad stijgt rap. Maar… is dat wel zo? Het blijkt dat de coronatest vaak, erg vaak, vals positief test. De test is eigenlijk niet geschikt om te gebruiken op mensen die niet of nauwelijks symptomen hebben. De test is namelijk niet 100% specifiek, zoals dat genoemd wordt. Dat is hij maar voor 98-99%. Een Duits laboratorium testte 98,2% specifiek, wat betekent dat je per 100.000 testen 1.800 mensen positief test die dat niet zijn. Momenteel zouden 300 op de 100.000 geteste mensen besmettelijk zijn, wat dus totaal iets anders is als positief getest.

Nu begrijp ik ineens waarom we veel positief geteste mensen hebben, maar nauwelijks mensen in ziekenhuizen en op IC’s!

Dus, denk na voordat je je zomaar laat testen. Voor je het weet, test je positief met alle gevolgen van dien en werk je mee aan het plan van Rutte en De Jonge, die ons met een spoedwet aan het lijntje willen laten lopen.

Bron: o.a. Café Weltschmerz (https://www.cafeweltschmerz.nl/covid-19-test-veelal-vals-positief-profwielrenner-gerepatrieerd-na-vals-positieve-test/) en Een Oorlog Reeds Verloren (https://eenoorlogreedsverloren.nl/2020/08/20/hoe-de-volksgezondheid-lijdt-onder-het-coronabeleid-in-gesprek-met-kim-van-oudenaarde/?fbclid=IwAR1EcrADRjN6dAx74LJS5_dMLm39PVE-OvKbZ-_dCmgA4aQows2KRX1GLYg)

(Visited 344 times, 1 visits today)

2 reacties

  1. Helemaal Mee eens marjolein.
    Blijf thuis als je klachten krijgt, informeer de mensen met wie je in echt contact ben geweest en verspreid geen hoest en snotvocht. Net als bij een griepgolf.
    Helemaal vermijden kunnen we dit toch niet.
    ????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *