Erger dan de ziekte, Joseph Mercola en Dr. Stephanie Seneff

Gisteren zat ik deze video te kijken, een gesprek tussen Joseph Mercola en dr. Stephanie Seneff. Zeer interessant, maar ook zeer verontrustend! Dr. Seneff heeft een half jaar geschreven aan een paper over de vaccins tegen covid19 en is tot schokkende conclusies gekomen. Ik wist hier al het één en ander over, maar wat zij allemaal zegt wat er kan gebeuren, daar kan ik wakker van liggen. Zo verwacht ze dat er over 10, 15 jaar veel meer mensen neuro-degeneratieve ziekten, zoals Alzheimer, ALS en Parkinson zullen ontwikkelen en denkt ze dat gevaccineerden veel zieker zullen worden van nieuwe varianten van het covid-19 virus. Ze legt het allemaal heel duidelijk uit, maar het is best heel technisch allemaal, ze praat heel snel en het is een behoorlijke zit, bijna anderhalf uur. Ik kwam op het idee om er een verslag van te maken, zodat het ook toegankelijk wordt voor mensen die geen zin in die anderhalf uur hebben. Hieronder dus in het kort een verslag van het gesprek tussen deze twee mensen.

Stephanie Seneff heeft het vaccin, en dan gaat het hier om de mRNA vaccins, goed onderzocht. Ze maakt zich ernstige zorgen. Ze vindt het vaccin heel roekeloos en kan niets ontdekken wat de vaccins goed zouden kunnen doen. In de meeste landen is het sterftecijfer duidelijk gestegen nadat begonnen was met vaccineren. Onder zestig-plussers steeg de sterfte met 1500% in de twee weken na het toedienen van het vaccin! 

Het vaccin is volledig onnatuurlijk. Het bestaat uit gemodificeerd RNA. Normaal breekt je lichaam vreemd RNA direct af. Daarom zit het verpakt in lipide bolletjes die klein genoeg zijn om elke cel binnen te kunnen dringen. Deze bolletjes lijken op natuurlijke LDL cholesteroldeeltjes die iedere cel binnen kunnen komen, dus dat kunnen deze lipide bolletjes, die het mRNA in zich hebben, ook. Het enige dat de vaccins doen is zorgen dat het lichaam het spike-eiwit gaat produceren dat op het coronavirus aanwezig is. Dit is de enige opdracht die het mRNA in het vaccin aan het lichaam geeft: maak het spike-eiwit. Let wel, het lichaam maakt ZELF het spike-eiwit dat op het virus zit. 

Maar even terug. Normaal gesproken komt een virus binnen via de slijmvliezen in je mond of neus. Als je een gezond immuunsysteem hebt, wordt het daar direct opgeruimd en ga je niet eens antistoffen aanmaken. Het vaccin wordt ingespoten in een spier, een compleet andere situatie. De cellen ter plaatse krijgen hier normaal nooit mee te maken. Hier wordt een heel ander deel van het immuunsysteem geactiveerd en ondertussen begint het mRNA uit het vaccin meteen met de productie van de spike-eiwitten. Er is een groep mensen die allergisch zijn voor de lipide bolletjes en hierdoor een anafylactische shock krijgen. Dit gebeurt direct na de vaccinatie en dit is ook de reden waarom je nog een kwartier op de vaccinatielocatie moet blijven. 

Ondertussen is in de spier van je arm je immuunsysteem gealarmeerd. De cellen die het spike-eiwit aan hun oppervlakte presenteren worden naar de lymfeklieren onder de arm gesleept, dit is een reactie van je immuunsysteem. Je kunt hierdoor knobbels onder je arm krijgen, dit zijn opgezette lymfeklieren. Daarna wordt het geheel vervoerd naar de milt. De milt speelt een belangrijke rol in de aanmaak van antistoffen. De vaccinproducenten waren er kennelijk erg trots op dat de spike-eiwitten werden aangetroffen in de milt, terwijl er ook wordt gezegd dat het vaccin niet verder komt dan de arm waarin het is ingespoten. Dit is allang weerlegd. Spike-eiwitten zijn inmiddels op alle plekken in het lichaam aangetoond. Ook bij de vector-vaccins wordt spike-eiwit aangetroffen in de milt.

De mRNA code in het vaccin die zorgt voor de productie van het spike-eiwit is dusdanig aangepast dat het het lichaam opdracht geeft om zoveel mogelijk spike-eiwit aan te maken. De vaccinproducenten hebben geen mogelijkheid onbenut gelaten in de codering om die productie zo hoog mogelijk te maken. Dit spike-eiwit bindt zich aan de ACE2 receptor van je eigen cellen. Normaal gesproken vouwt het zich dan op en gaat de cel binnen waar het onzichtbaar is voor het immuunsysteem. Dat doen de spike-eiwitten die je lichaam in opdracht van het vaccin produceert niet. Zij hechten aan op de ACE2 receptoren van je cellen en blijven daar zitten. Er zijn twee prolines toegevoegd die ervoor zorgen dat het eiwit open blijft staan, zichtbaar voor het immuunsysteem. Het eiwit roept dus: hier ben ik, kom me pakken! Het gevolg is dat deze ACE2 receptoren worden uitgeschakeld omdat ze bezet worden gehouden. De gevolgen hiervan zijn o.a.: hoge bloeddruk in de long, hartfalen en beroertes. Precies de klachten die veel gezien worden na vaccinatie.

Nog even over de lipide bolletjes: Deze zijn duurzamer gemaakt, zodat ze langer meegaan. Hoe lang? Men heeft geen idee, maar het kan zijn dat ze wel zes maanden meegaan. Zo lang blijft je lichaam dan dus spike-eiwitten maken. Er is zelfs een risico dat ze deel uit kunnen gaan maken van je DNA en dan stop je dus nooit meer met het aanmaken van spike-eiwitten. Dit kan door middel van reverse transcription, omgekeerde transcriptie. Normaal maakt DNA RNA en RNA een eiwit, maar het kan ook andersom, dan verandert het RNA het DNA en dat gaat terug de cel in, het genoom in. Dat kan dan ook weer erfelijk doorgegeven worden. Dat is waardoor we evolueren, kanker ontstaat bijvoorbeeld op die manier. 

Om de immuunrespons van je lichaam nog te vergroten zijn er positief geladen lipiden toegevoegd. Normaal gesproken zijn deze in je lichaam negatief geladen. Positief geladen lipiden zijn giftig voor je cellen, dus die roepen het immuunsysteem erbij. 

De eerste week na vaccinatie is je lichaam druk bezig spike-eiwitten aan te maken, je immuunsysteem heeft het druk met daarop te reageren, op verschillende manieren, zoals we hierboven gezien hebben. Het kan zijn dat je in die periode ook een infectie meemaakt met het echte covid-19 virus. Ziet je lichaam het onderscheid of raakt het immuunsysteem helemaal in de war en slaat het op hol? Er zijn uit diverse landen voorbeelden van verzorgingstehuizen waar kort na vaccinatie uitbraken waren waar heel veel doden bij vielen, veel meer dan bij een klassieke infectie van het virus.

Het spike-eiwit is giftig in de hersenen en de aderen. Het is een prion eiwit. In de toekomst zullen er dus meer ziektegevallen zijn van neuro-degeneratieve ziekten als ALS, Alzheimer en Parkinson, maar de link met het vaccin zal niet gelegd worden en big pharma en de overheid zullen uiteraard hun best doen om die link niet te leggen. De bekendste prionziekte is Creutzfeldt-Jakob, de gekke koeienziekte. Een spike eiwit kan opvouwen of open blijven staan. Zoals we eerder zagen blijft het spike-eiwit dat het lichaam produceert in opdracht van het vaccin open staan, dit is speciaal zo geprogrammeerd door twee prolines toe te voegen die dit bewerkstelligen. Dit is gevaarlijk. Het is een vrij technisch verhaal met alpha helixen die in het celmembraam gaan maar als ze verkeerd vouwen naar het cytoplasma gaan. Als het dus verkeerd gaat, maken ze in het cytoplasma beta-sheets aan. Als je er daar veel van krijgt, klonteren ze samen tot een plaque. Dit speelt onder andere een rol bij Alzheimer, Parkinson en ALS. Ze kunnen ook gaan lekken en uitslaan. Prion eiwitten zijn alleen problematisch als het er veel zijn en nu wil het dus dat het vaccin is geprogrammeerd om zoveel mogelijk spike-eiwitten te laten produceren. 

Gestresste cellen maken veel alfa-synucleine. Door het vaccin worden de cellen erg gestresst. Dit alfa-synucleine kan samenwerken met het spike-eiwit. Er worden een soort pellets gemaakt die ze als exosomen loslaten vanuit de kiemcentra in de milt. Via de zwervende zenuw, de nervus vagus, reizen deze exosomen naar de hersenstam waar op den duur Parkinson ontstaat. Deze exosomen kunnen ook vanuit de longen verspreid worden, waardoor gevaccineerden ongevaccineerden kunnen beïnvloeden, zo zijn er al verhalen van ongevaccineerde vrouwen die een verstoorde menstruatiecyclus hebben. Ook op deze manier kunnen prionziekten geïnitieerd worden. Het klinkt ver gezocht, maar het is niet onmogelijk. 

Dan over auto-immuunziekten: er zijn reeksen in het spike-eiwit die lijken op de reeksen in menselijke eiwitten die te maken hebben met auto-immuunziekten. De reeksen van het spike-eiwit kunnen zich gaan binden aan die menselijke eiwitten waardoor auto-immuunziekten als coeliakie, de ziekte van hashimoto, lupus en schildklieraandoeningen kunnen ontstaan. Ook kunnen de bloedplaatjes worden aangevallen. Als dit gebeurt, kun je bijvoorbeeld een hersenbloeding krijgen. Je krijgt bloedproppen en bloedingen tegelijkertijd, wat een heel zeldzame combinatie is die na het vaccineren veel vaker wordt gezien. 

Dan is er nog vervuiling in het vaccin. Tijdens de testfase is het vaccin anders geproduceerd omdat het toen om veel kleinere hoeveelheden ging. De productie nu is veel meer vervuild waardoor je minder betrouwbaar DNA kweekt en dus ook minder betrouwbaar RNA krijgt. Er is nooit getest met het vaccin zoals hij nu wordt toegediend. Wat gebeurt er met stukjes mRNA die niet voor het volledige spike-eiwit coderen? Er wordt gezegd dat dit geen kwaad kan, maar feit is dat het nooit is onderzocht. 

Iedere vaccinatie is een aanslag op je aangeboren immuunsysteem, waardoor je weerstand verlaagt. Dr. Seneff is ervan overtuigd dat degenen die nu gevaccineerd zijn een veel slechtere reactie zullen hebben op het virus als het zich gemuteerd heeft. Ze zijn minder goed of niet in staat om deze mutant aan te vallen. Zij komt tot de conclusie dat de vaccins geen enkel voordeel hebben en een lange lijst van nadelen. Zo zaten zwangere vrouwen niet in de onderzoeksgroepen, maar worden die nu gewoon gevaccineerd, met als gevolg dat er 30% meer miskramen zijn. Ook is de controlegroep van de testfase inmiddels gevaccineerd, je kunt dus nooit meer de groep die het vaccin heeft gekregen vergelijken met de groep die een placebo kreeg. Normaal kost een dergelijk onderzoek 12-15 jaar, nu is het in een jaar erdoorheen gedrukt, waarbij de succespercentages van boven de 90% niet kloppen. Eind jaren 70, toen big pharma nog aansprakelijk was voor schade, was er een vaccin tegen de varkensgriep waarmee 48 miljoen mensen zijn gevaccineerd. Er vielen 53 doden en het vaccineren werd stopgezet. Nu zijn er in de U.S.A. al 4.000 geregistreerde doden (half mei) en gaat het prikken door. En daarbij moet rekening gehouden worden met het feit dat slechts 1 tot 10% van de gevallen gemeld wordt! Er wordt gezegd dat er geen langetermijn effecten zijn, dat die er nooit zijn bij vaccins. Dat is niet waar. De industrie zal zijn uiterste best doen om een verband te ontkennen, wat niet wil zeggen dat het er niet is. 

Door mensen met een verzwakt immuunsysteem te vaccineren werk je mutaties in de hand. Het virus kan in deze mensen muteren om een uitweg om het vaccin heen te vinden, waarna deze mensen deze mutant gaan verspreiden. Mensen overlijden niet aan het virus, maar aan de immuunrespons van het lichaam op het virus. 

Wat kun je doen? Ook als je wel gevaccineerd bent, maar spijt hebt. Eet zo gezond mogelijk, zo biologisch mogelijk. Je lichaam heeft een sterk aangeboren immuunsysteem. Dit kun je stimuleren door periodiek te vasten of tijd-beperkt te eten, dus al je maaltijden binnen zes tot acht uur op de dag tot je te nemen en de rest van de dag niet te eten. Eet zwavelrijk voedsel en ga naar de sauna. Door de hitte maakt je lichaam heat shock eiwitten die ervoor zorgen dat verkeerd opgevouwde eiwitten opnieuw gevouwen of vernietigd worden. Het simuleert koorts en je gaat zweten. 

(Visited 1.145 times, 1 visits today)

4 reacties

  1. En dan heeft Mercola nog heel erg veel overgeslagen. Gezien elke cel in uw lichaam permissief is door gebruik te maken van simpele membraan diffusie met LNP ,kan het werkelijk alle kanten op . Wanneer de mRNA gastcellen lichaamsvreemde eiwitten produceren gaan ze ook aan auto-expressie doen van de eiwitten. Uw Cytotoxische T-cellen schieten deze cellen dan kapot met perforines die de cel aanzetten tot apoptosis. Het zal dan maar een Schwanncel zijn of een Betacel die insuline produceert. Mijn nekharen komen recht op te staan als ik er over denk welke reactie,s dit allemaal kan veroorzaken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *