Grafeen, wat is het en wat doet het in de fakzins?

Grafeen, ik had er nog nooit van gehoord, maar in een artikeltje op RTL nieuws in april (bronnen onder dit artikel) wordt het gebracht als onder andere een geleider van stroom uit wifi en radiogolven. Na wat meer lezen, lijken het toepassingsgebied van grafeen bijna onuitputtelijk.

Kort geleden kwam ik het woord weer tegen. Spaanse onderzoekers hebben een Pfizer vaccin onderzocht en ontdekten dat het voor een groot deel bestaat uit nanodeeltjes grafeenoxide. Wat doet deze stof in vaccins?  Het is namelijk een giftige chemische stof. Wat kan het veroorzaken in een mensenlichaam? Nou, trombose en bloedklonters, cytokinestormen, geur- en smaakverlies en schade aan de longen omdat het zich daar zou opstapelen. Goh, dat lijkt wel… Covid19! 

Zou Covid19 hetzelfde kunnen zijn als een vergiftiging met grafeenoxide? Maar, de vaccins waren er toch later dan Covid19? Nou, het blijkt dus dat er ook al grafeen heeft gezeten als hulpstof in de griepprik van 2019. In het begin van de Covid19 epidemie werd er gezegd dat je 35% meer kans had op Covid19 als je de griepprik had gekregen. Bovendien begon de uitbraak in Wuhan vlak nadat het 5G netwerk was geactiveerd en grafeen wordt in de frequentieband van 5G zeer schadelijk! Triggert het één het ander? Grafeen zit ook in de PCR test en de antigeentest en ook in de niet-medische mondkapjes. Vooral door die laatste te gebruiken, word je constant blootgesteld aan grafeen. Het zal toch niet?

 Maar hoe zit het dan met het virus? Bestaat dat dan niet? Er zijn natuurlijk mensen die ontkennen dat het virus bestaat. Feit is wel er geen rapport is waarin het geïsoleerde virus wordt vermeld en beschreven. Hoe kun je mutaties benoemen en herleiden als je niet weet hoe het originele virus eruit ziet? Laten we ervan uitgaan dat het virus wel degelijk bestaat. Een virus is van mens tot mens overdraagbaar, een grafeenvergifitiging niet. En hoe is de epidemie in Europa dan ontstaan als er geen virus is? Of is het en en…?

De bijwerkingen van de vaccins zijn niet mals. Trombose wordt gemeld, maar ook trombocytopenie, bloedklontering en tekort aan bloedplaatjes. Maar ook peri- en  myocarditis, ontsteking van de hartspier en het hartzakje. Er worden hersenbloedingen gemeld, anafylactische shocks en onwillekeurige spierbewegingen. En er gaan best wat mensen dood kort na de vaccinatie. Wat voor toevoeging is grafeen aan de vaccins, wat is de werkzaamheid? Wat is de reden dat het erin zit?  Het is trouwens niet alleen in het vaccin van Pfizer aangetroffen, maar ook in de andere vaccins. 

5G werd door Mona Keijzer een hulpmiddel voor crowd control genoemd. Je zou bijna gaan denken dat door grafeen te injecteren in iedere burger, de overheid iedereen onder controle kan houden met behulp van 5G. Even een signaaltje uitzenden naar de betreffende persoon en diegene is uitgeschakeld. Dat klinkt te idioot, maar waarom wordt er zo onwaarschijnlijk gepusht op het nemen van het vaccin? En waarom worden ook kinderen vanaf twaalf jaar gepusht zich te laten injecteren? En waarom de booster in het najaar en waarom wordt er al gewerkt aan een jaarlijkse vaccinatie voor de hele bevolking tegen Covid19? Waarom wordt er al jaren gewerkt aan het vaccineren van de hele wereldbevolking? Waarom werkt de EU al sinds 2018 aan een vaccinatiepaspoort voor iedere inwoner? Is dat omdat de WHO en dus Big Pharma de hele wereld in de tang heeft? Als zij een pandemie uitroepen zijn alle aangesloten landen immers verplicht om vaccins voor de hele bevolking af te nemen. Of is het om ons ieder jaar in te kunnen spuiten met een onderhoudsdosis grafeen? Zo langzamerhand lijkt alles mogelijk.

Meer lezen over grafeen?

https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5074596/grafeen-antenne-oogst-stroom-uit-wifisignaal

https://groningerkrant.nl/opinie/column-sars-cov-2-feitelijk-grafeenoxidevergiftiging/

https://www.globalresearch.ca/graphene-oxide-detection-aqueous-suspension/5749529

https://deeljevideos.nl/watch/c2npsFG22FI17zv

https://www.nemokennislink.nl/publicaties/grafeen/

Dit doet grafeen, dit zit ook in de vaccins

https://www.frontnieuws.com/de-echte-pandemie-covid-19-of-grafeenoxide-giftig-nanomateriaal-gevonden-in-covid-vaccins-en-mondkapjes/ 

(Visited 6.656 times, 1 visits today)

9 reacties

 1. Het is fijn dat dit goed besproken word. Mensen zijn met heel veel dingen bezig wat covid aangaat. Wat ik niet begrijd al deze mensen zijn niet bewust bezig met hun eigen gezondheid. Ik en mijn clienten zijn bewust bezig met hun gezondheid. Zij zorgen via mijn test dat hun mineralen en vitamines (antioxidant) in balans te zijn. Zij zijn dan op een natuurlijke manier beter beschermd tegen covid en andere virus infectie ziektes. Laat U testen U zal schrikken hoe het met Uw gezondheid gesteld is. Ik ben gezond en heb 2 injecties gehad en helemaal geen bij werkingen gehad. 1 test voor de injectie gedaan en 1 test na de injectie gedaan geen verontrustende problemen ontdekt ik heb bewijs materiaal. Vandaag is de media voor covid een grote hype met vele waanzin luister naar uw iegen hart/intuitie dan hoef je geen klavertje 4 te zoeken????????????

  1. Als u zo gezond leeft, hoeft u toch niet bang te zijn om Covid te krijgen? Ik vraag mezelf af waarom u dan toch dat vaccin (met zoveel risico) heeft genomen. Ik word 66 jaar, leef ook gezond en heb al 3 golven van Covid overleefd. Geen testen, geen prik. Ik ga ervan uit, dat door mijn gezonde levensstijl mijn immuunsysteem goed werkt.

   Maar “gelukkig” leven we in een vrij land.

   1. Zo vrij is Vernederland niet! Betaal je belastingdiefstal eens niet! Moet je zien wat er gebeurd! Kijk eens naar die fascistische spoedwet voor iets waar 99.8% mensen niet aan dood gaan!

 2. “Grafeen, ik had er nog nooit van gehoord, maar in een artikeltje op RTL nieuws in april (bronnen onder dit artikel) wordt het gebracht als onder andere een geleider van stroom uit wifi en radiogolven.”

  Elsevier schreef zo’n tien jaar geleden regelmatig over dit soort onderwerpen en ook dat biotechnologie en nanotechnologie de toekomst hebben. Ook het gevaar van nanoplastics bleef niet onderbelicht. Omdat in de natuur niets voorkomt van die kleine afmeting, is ons lichaam daar niet op berekend en kunnen nanopartikels overal in doordringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *