Het sterrenbeeld Stier

Je sterrenbeeld is Stier als je geboren bent ongeveer tussen 21 april en 21 mei.

De Stier als sterrenbeeld is goed te vergelijken met de stier als dier: volhardend, vastberaden en koppig. Maar onze Stier is meer dan dat: geduldig, betrouwbaar en liefdevol. Ze zijn doelgericht en hebben een sterke wilskracht. Het zijn stabiele mensen die weten wat ze willen, vaak wel conservatief, ze houden niet zo van verandering, liever houden ze alles bij het oude. Ze blijven trouw aan hun idealen en aan de mensen waar ze van houden. Als de Stier achter je staat, heb je een trouwe en betrouwbare bondgenoot.

Het tweede huis hoort bij de Stier, Stier is het tweede teken in de dierenriem. Het tweede huis staat voor je bezittingen. Stier houdt ervan om geld en bezittingen te hebben. Met bezittingen worden niet alleen tastbare spullen en geld bedoeld, maar ook bijvoorbeeld je talenten en dan vooral de talenten die je gebruikt om jezelf te onderhouden, om geld mee te verdienen, vallen onder Stier. De planeet Venus hoort bij Stier, stieren genieten erg van de schoonheid der dingen. Hun voorkeur ligt bij natuurlijke dingen en spullen van goede kwaliteit.

De stier kan eindeloos geduldig zijn, maar als je ver over hun grenzen gaat, is het hek van de dam en vergeten ze dat ook niet makkelijk meer. Als ze zich eenmaal een doel gesteld hebben, zullen ze daar ook niet makkelijk van afwijken. Een stier staat op zich ontspannen in het leven, het is een positief en gul ingesteld mens, beleefd en voorkomend, vriendelijk.

Een stier is een praktisch ingestelde harde werker, die zijn taak wil voltooien, daarvoor zullen ze tot het gaatje gaan als het moet. Ze zijn weloverwogen in hun handelen, een beetje als een dieseltrein, komt vrij traag op gang, maar als hij eenmaal op stoom is, wijkt hij ook nergens meer voor!

(Visited 227 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *