Volmaakt veilig? De waarheid is dat de vaccins op belangrijke punten niet zijn onderzocht

Toch nog maar een keer een oproep, ik kan het niet laten, het laat me niet los. Denk na voor je je laat vaccineren, maar vooral: informeer jezelf!

Deze oproep van mij komt na het luisteren van een podcast van Marianne Zwagerman, Rick van Velthuysen en Dick Bijl. Dick Bijl heb ik hoog zitten. Hij is niet per se anti vaccinatie, hij is objectief. En hij heeft onderzoek gedaan.

Er wordt veel gezegd over dat de vaccins nog in de experimentele fase zitten, de testfase. Dit wordt door de andere kant dan weer tegengesproken, want ze zijn goedgekeurd door de EMA, er moeten alleen nog wat rapportages ingediend worden de komende jaren. Dat noem ik een experiment. Maar er is meer aan de hand. Dick Bijl vertelt in deze podcast bijvoorbeeld dat bepaalde, toch wel belangrijke, onderzoeken nog niet gedaan zijn. Zoals genotoxiciteit. Er is niet onderzocht of de vaccins het erfelijk materiaal beschadigen! Dit betekent dus dat de vaccins eventueel het DNA in de celkern zouden kunnen veranderen, waardoor ze bijvoorbeeld ook carcinogeen kunnen worden, oftewel kankerverwekkend. De carcinogeniciteit (kankerverwekkendheid) is ook niet onderzocht. En ook de effecten op de ongeboren vrucht zijn niet onderzocht. De vaccins kunnen dus leiden tot allerlei grote problemen, DNA mutaties, maar ook miskramen.

Kijk, en daar horen we dus niets over. Voetballers in de kracht van hun leven moeten  maar even een prikje laten zetten, zij moeten maar even het goede voorbeeld laten zien anders krijgen ze een boze Ab Osterhaus achter zich aan die ze wel even in een één op één gesprek zal aanspreken op hun gedrag. Alle jongeren vanaf achttien jaar krijgen een oproep en straks waarschijnlijk zelfs vanaf twaalf jaar. Je moet het maar gewoon even doen, voor de ander, voor de groepsimmuniteit. Zonder ook maar één woord over eventuele bijwerkingen op de lange termijn. Geen woord hoor je erover en als je er iets over zegt, ben je een wappie.

Wat nu als deze jonge mensen over een paar jaar geen kinderen kunnen krijgen? Wat als zwangerschappen steeds eindigen in miskramen? Als ineens veel meer mensen kanker krijgen? Dan is wel de hele bevolking gepusht om zich te laten prikken en heeft een groot deel dit ook daadwerkelijk laten doen. Voor een virus dat op zijn retour is en sowieso nooit meer zal verdwijnen. Hugo heeft het zelfs over het jaarlijks herhalen van de prikken, gewoon ieder jaar twee prikken erin. Gewoon even doen, voor de ander. Met alle risico’s van dien.

Ik rol mijn mouw niet op en ik hoop dat ik mensen wakker kan maken. Doe het alsjeblieft niet! Je weet niet waar je je mee laat inspuiten, welke risico’s je je op je hals haalt! Doe het niet om weer op vakantie te kunnen. Doe het niet om te voorkomen dat je je steeds moet laten testen voor festivals of concerten. Doe het niet omdat je werkgever of je collega’s druk op je uitoefenen. Doe het niet. Alsjeblieft!

De podcast kun je via deze link terugluisteren: https://www.nporadio2.nl/nieuws/30919/epidemioloog-dick-bijl-over-wachten-met-nemen-van-het-vaccin

(Visited 515 times, 1 visits today)

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *