De hoogopgeleide, yoga-rechtse wappie bakfietsmoeder

De anti-vaxxer wordt geportretteerd als een hoogopgeleide, yoga-rechtse, grachtengordelvrouw die zich kennelijk zo verveelt dat ze daarom als hobby tegendraads is geworden en zich in het speciaal richt tegen de coronavaccinaties. Haar Tesla-rijdende echtgenoot verdient genoeg om ervoor te zorgen dat zij niet hoeft te werken en als de kinderen met de bakfiets naar school gebracht zijn, heeft ze zeeën van tijd en in een onbewaakt ogenblik heeft deze vrouw die tijd doorgebracht op het internet, waar ze in de fabeltjesfuik is gevangen en is afgegleden, down the rabbit hole.

Nu denkt ze dat corona een complot is van Bill Gates en Big Pharma en dat de vaccinaties eigenlijk gentherapie zijn. Ze is onverwacht fanatiek geworden, heeft op Forum voor Democratie gestemd en demonstreert voor Hart voor Vrijheid en zet zich in voor Moederhart. Ze zal zich niet laten vaccineren en daardoor zal de vaccinatiegraad niet bereikt worden en komt er dus geen groepsimmuniteit voor corona. Wat vreselijk egoïstisch. De normaal zo sociale vrouw neemt niet eens even een ‘prikkie’, ze toont geen respect voor de ouderen, voor de zorg en voor al diegenen die door onderliggend lijden niet gevaccineerd kunnen worden.

Nu even terug naar de realiteit. 

Corona. Niemand wist wat er op ons af kwam, maar we waren vast goed bang gemaakt. Zieken, IC-bedden, angst, dood. De angst is zorgvuldig opgebouwd, angst voor het virus, angst voor je medemens, want dat virus, dat krijg je van je medemens. Je beste vriend kan je zomaar besmetten. Schud geen handen, bezoek je opa en oma niet, het is voor hun eigen bestwil. Alle activiteiten werden hen afgepakt. ‘Mondkapjes helpen niet tegen de verspreiding van het virus’, werd er gepredikt. Daarna werden ze dringend geadviseerd en toen werd het een plicht. Niemand die nadenkt. Er was toch gezegd dat ze geen virus tegenhouden? Waarom stellen zo weinig mensen die vraag? Waarom loopt bijna iedereen met zo’n lichtblauwe lap voor zijn gezicht terwijl ze weten dat het niet helpt? Waarom? De spoedwet. Waarom is die nodig? Waarom moet het parlement zijn zeggenschap grotendeels inleveren? De horeca gesloten, ruim een half jaar! Winkels dicht. En waar we de eerste keer daar nog zo van schrokken dat we massaal toiletpapier gingen hamsteren, lieten we het de tweede keer gelaten over ons heen komen. Winkelen op afspraak, click and collect, maar wel vier uur van tevoren plannen, men slikte het allemaal voor zoete koek. Praatte het goed. Nog even volhouden, we doen het samen, straks kunnen we weer terug naar normaal, als we goed ons best doen en netjes de regels volgen. Niet nadenken, gewoon luisteren, doen wat je gezegd wordt. De avondklok. Veel ‘wappies’, of ‘snappies’, zoals onze yogamoeder, dachten dat de regering met het instellen van de avondklok een stap te ver was gegaan. Dit zou het volk niet pikken. Er waren inderdaad een paar dagen protesten, maar daarna was iedereen eraan gewend. ‘Ach, ik heb er eigenlijk geen last van’. 

De vaccinaties. Gek genoeg zei Hugo de Jonge al in april vorig jaar dat vaccinatie onze enige uitweg uit deze crisis zou zijn. Hoe kon hij dat weten? Er waren verschillende, bestaande medicijnen die werken, maar die mochten niet gebruikt worden, dat was kwakzalverij. Nee, vaccinatie, dat zou ons helpen. En waar al veel eerder tevergeefs geprobeerd is om vaccins te maken tegen coronavirussen (ja, coronavirussen bestaan echt al veel langer dan sinds 2019), lukt het nu ineens wel! Bijna tegelijkertijd is een aantal vaccins klaar. Ik krijg altijd het gevoel van ‘Heel Holland Bakt’, als de tijd om is en de bakkers nog niet klaar. “Zet de taart maar gewoon neer, ook al is hij nog niet helemaal af.” Hoe konden die vaccins allemaal tegelijk klaar zijn? Het prikken begon, eerst zorgmedewerkers, daarna ouderen. Ineens allerlei uitbraken in verzorgingstehuizen, veel doden, maar het vaccin mocht niet betwijfeld worden. Het was het onderliggende lijden, oudere mensen zijn nu eenmaal kwetsbaar. Dat twee van de vaccins volgens een nog niet eerder op grote schaal op de mens toegepaste, experimentele techniek ontwikkeld zijn, daar mag je geen vragen over stellen. Ze zijn ‘uit-en-te-na’ getest. Twee hele maanden. Langetermijneffecten? Worden niet verwacht. Maar weten doen we het niet, die onderzoeksfase is nog niet afgerond. Ernstige problemen met de bloedstolling en tekort aan bloedplaatjes? Worden weggewuifd als trombose, als je in een vliegtuig stapt, loop je een groter risico. Maar in een vliegtuig zit ik een paar uur en daarna is de situatie net als voor ik in het vliegtuig stapte. Na het nemen van dit ‘vaccin’, wat het niet is, het is gentherapie, wordt de situatie nooit meer hetzelfde. Nooit meer. Het zit in je lichaam en kan er niet meer uit. Wat het daar doet? Nou, eigenlijk weten we daar heel weinig van. De verhalen die Hugo vertelt verschillen nogal van de verhalen die bijvoorbeeld professor Pierre Capel vertelt. “Capel, dat is een wappie! Je kunt het RIVM en al die wetenschappers gewoon geloven, zij hebben ervoor geleerd, of ben jij ook viroloog ineens?” 

Nou, laat ik het zo zeggen. Ik geloof eerder een professor, en het gaat niet om deze ene professor, er zijn honderden artsen, virologen, immunologen en wetenschappers, die een op zichzelf staande mening heeft, die niet betaald wordt door een belanghebbende partij zoals de overheid of Big Pharma, dan de dikbetaalde CEO van Pfizer. Of een dierenarts die aan de PCR test blijkt te verdienen. Of aan de sneltesten, of aan de vaccins. Laat staan een basisschoolleraar die kennelijk graag doet wat hem gezegd wordt. Die het zwaar vindt, maar het nooit had willen missen. 

Er worden de komende tijd allerlei campagnes tegenaan gegooid om mensen over te halen om zich te laten vaccineren. Van de laagopgeleide bewoner van een achterbuurt wordt nog begrepen dat hij sceptisch staat tegenover vaccineren, maar die ‘overtuigen we wel’, denkt de overheid, met een paar folders en desnoods een persoonlijk bezoekje. Er is ook een groep de te ver ‘down the rabbit hole’ is, die leven in een heel eigen wereld, die zijn niet om te praten. De twijfelaars, die moeten bereikt worden! Ik kijk geen televisie en ik luister geen radio, die reclamecampagnes zal ik dus niet veel tegenkomen. Ook al zijn de Libelle en QMusic onder andere gemobiliseerd voor dit klusje. Overigens is het bij wet verboden om reclame te maken voor geneesmiddelen, maar de overheid doet het nu toch. Voor de groepsimmuniteit, voor de ander, terwijl ze nog niet eens weten of je nog besmettelijk kunt zijn na vaccinatie. 

Dan maar egoïstisch. Dan maar een wappie, of snappie en ik ben er trots op.

(Visited 3.114 times, 1 visits today)

7 reacties

  1. Al de vaccins tegen Corona zijn goedgekeurd als test vaccin en niet als werkzaam vaccin dat Corona voorkomt.
   (Dat is het verschil met andere vaccinaties waar menigeen het overheeft waarom je die wel neemt en deze niet)
   Om te testen of het werkt heeft de pharmacy tot 2023 de tijd om bewijzen aan te voeren.
   Daarna wordt bepaald of het vaccin is goedgekeurd of afgekeurd.

 1. Helder verhaal. Niets nieuws onder de zon sinds de Egyptenaren 🙂 Alleen dat het verdeel en heers principe nu wel echt uit de hand loopt. Neem daarbij mee dat weinigen ondertussen bijna alles bezitten. Alle grondstoffen, alle banken, alle belangrijke patenten en verder over alle bedrijfstakken, multinationals het merendeel van de aandelen bezitten en daarmee te zeggen hebben wat er gebeurd…
  Voor elke euro die wij uitgeven komt er tussen de 50 en 10 euro bij de top uit!
  En ja. deze plandemie gaat niet over onze gezondhied, maar over de Great Reset. Op naar een werels waarin wij mensen niets meer bezitten, en geen zeggingsrecht mee hebben over ons eigen lichaam. e mate van deelname aan deze destructie zou dan gaan bepalen wat je nog mag! Hoogtijd om je eigen energie van god of het universum gegeven weer aan te boren. Fijne dag

 2. Waar het op neer komt: wie bepaalt wat waarheid is in deze wereld vol met leugens.

  Ik zelf ben 38 jaar geleden erachter gekomen dat geen enkel mens mij kan vertellen wat de echte waarheid is. Die moet van buitenaf komen. Wij zijn anders reddeloos verloren.

  Deze great reset maakt 1 ding duidelijk.
  Er zijn hogere geestelijke satanischemachten aan het werk.

  Misschien, heel misschien moeten we ons de ogen openen voor de realiteit die onze voorouders altijd voor ogen hadden: Dat God echt bestaat en zich geopenbaard heeft in Jezus. Die de storm stilde, de gehandicapten genas, de demonische bezetenen bevrijdde, de blinde weer zicht gaf, de doven deed horen en de doden tot leven wekte. Die satan weerstond en zichzelf bewust gaf zodat onze zonden op hem kwamen. De 7 provinciën zijn onstaan na 80 dagen bidden en vasten. Zullen we terug keren naar onze schepper, zodat hij ons kan bevrijden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *