Wanneer stopt Nederland met de HPV vaccinatie?

Midden 2013 stopte de Japanse overheid met het aanraden van de HPV vaccinatie voor meisjes. Dit omdat er zo’n tweeduizend gevallen gemeld waren van ernstige bijwerken na vaccinatie en zelfs gevallen van overlijden. Nu blijkt dat er in dat land sinds die tijd geen nieuwe meldingen meer zijn gekomen van meisjes met dergelijke klachten. Geen. Een duidelijk bewijs dat deze vaccinatie wel degelijk schade veroorzaakt.

De klachten, veelal ernstige vermoeidheidsklachten, werden lange tijd afgedaan als psychisch. Of als symptomen die bij de leeftijd horen, pubers zijn wel vaker moe of dat het vermoeidheidssyndroom zich vaker openbaart op de leeftijd die meisjes hebben als ze de HPV vaccinatie ontvangen. Psychische aanstellerij. Internetopjutterij. Facebookwetenschap. Inmiddels is duidelijk dat het wel degelijk door de vaccinatie komt.

Nu blijkt dat het vaccin stoffen bevat die deze symptomen en ziektes kunnen veroorzaken. Dit geldt overigens voor alle vaccins die op de markt zijn, dus zowel voor Gardasil en Gardasil9 als voor Cervarix, wat in Nederland gebruikt wordt.

“De ingrediënten van het vaccin in Gardasil en Cervarix bevatten verborgen organosiloxanen (organosiliconen) en siliciumdioxide (siliciumdioxide), die allemaal in staat zijn om biochemische verstoringen te veroorzaken die opvallend veel lijken op de metabole verstoringen die in zowel het chronische vermoeidheidssyndroom als het terugkerende volksgezondheidsdebacle van de met siliconengel gevulde borstimplantaatgiftigheid worden geïdentificeerd.” (zie FB pagina NVKP 22-01-2020).

Vanaf nu kan er dus niet meer gezegd worden dat het HPV vaccin veilig is, dat meisjes zich aanstellen als ze last hebben van ernstige bijwerkingen. De stoffen in het vaccin kunnen verschillende verstoringen geven in de biochemie van het lichaam. Dat dit door onderzoek nog niet eerder bewezen werd en niet van tevoren is ingeschat, betekent niet dat het niet zo is. Of, zoals het in het artikel mooi wordt omschreven: De door HPV-vaccins veroorzaakte ziekte is een voorbeeld van het feit dat de complexiteit van de natuur het vernuft van de mens ver overstijgt (…)”

Uiteraard lees je dit soort berichten niet groot in de MSM. Je leest het wel als er een paar kinderen in een land ver weg waar de hygiënische toestand niet te vergelijken is met de onze overlijden aan mazelen. Dat wordt groots opgepakt als argument om vaccinaties te verplichten. Ik ben nu eigenlijk wel heel benieuwd wat er gaat gebeuren en hoe lang het duurt voordat er door het RIVM en de overheid wordt gereageerd, áls er al wordt gereageerd. Het vaccineren van meisjes zou per direct moeten stoppen en het voornemen om ook jongens deze vaccinatie te laten halen, zou van tafel moeten. Stop de HPV vaccinatie nu! Dit zal echter niet gebeuren, ben ik bang. Wacht u met mij mee op een reactie?

https://clinmedjournals.org/articles/jrdt/journal-of-rheumatic-diseases-and-treatment-jrdt-5-075.php?jid=jrdt&fbclid=IwAR0sMsneAaQKt5Upu6GX-DoLQlld1LnEXuCyfXrLq_3Kl0sggnGuMbbAO0k  via Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken

(Visited 77 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *