Wat doet aluminium met je lichaam?

Aluminium. Als je je verdiept heb ik het vaccinatievraagstuk, komt aluminium direct naar boven. Aluminium wordt gebruikt als hulpstof in vaccins. Het heeft als doel het immuunsysteem te triggeren zodat het vaccin zijn werk kan doen.

Wat zegt het RIVM over de hulpstof aluminium?

Aluminium zit in de lucht, ons voedsel en ons drinkwater. Per dag krijgen we ongeveer 5-10 mg aluminium binnen via onze ademhaling en ons maagdarmkanaal. Aluminium veroorzaakt alleen problemen bij veel hogere doseringen. Aluminium uit vaccins wordt langzaam door het lichaam opgenomen. Uit tot nu toe bekende berekeningen blijkt dat mede daardoor de concentratie aluminium in het lichaam na vaccinatie ver onder toelaatbare niveaus blijft. 

In de afgelopen 80 jaar, waarin aluminiumverbindingen wereldwijd op grote schaal zijn gebruikt in vaccins, zijn er geen schadelijke gevolgen geconstateerd van het gebruik van aluminium in vaccins bij mensen.

Het RIVM doet ons geloven dat aluminium ongevaarlijk is. Zij zeggen dat het aluminium in vaccins hetzelfde aluminium is wat we terugvinden in de lucht en in voedsel. Maar is dat wel zo? Nee, dat is niet zo. Simpel uitgelegd zijn de aluminiumsoorten die we in de lucht en ons voedsel tegenkomen vrij grote deeltjes. Bovendien bereiken zij ons aan de buitenkant van ons lichaam. Ons spijsverteringssysteem is gemaakt om lichaamsvreemde stoffen te verwerken, dingen die we nodig hebben eruit te halen en de rest naar het toilet te leiden. Ook de longen werken zo, lucht wordt in- en ook weer uitgeademd. Het aluminium in vaccins is chemisch bewerkt. Het is uit de natuurlijke binding gehaald, het zijn nu veel kleinere deeltjes. De toxiciteit is nu heel anders! Vergelijk het met een zeef, grote deeltjes blijven in de zeef liggen, kleine deeltjes gaan er doorheen. Bovendien wordt het aluminium dat in een vaccin zit, ingespoten in een spier. Dit is niet een omgeving waar het lichaam, en dan zeker het lichaam van een jong kind, een aanval verwacht. Het lichaam verwacht een aanval bij de in- en uitgangen van het lichaam, of bij een wond. Er zijn dus nogal wat verschillen. Maar, het RIVM sust ons in slaap door te prediken dat alle aluminiumsoorten hetzelfde zijn!

Hoe werkt ons immuunsysteem?
Het immuunsysteem van een pasgeborene werkt voor een deel op de afweerstoffen van de moeder en heeft zelf een vrij grof afweersysteem, dat zelflerend is. Je hebt macrofagen, dat zijn opvreters, zij omsluiten een indringer en presenteren die aan het Th-1 systeem. Zoals het omschreven wordt op de site die ik onderaan vermeld: zoals een kat een muis presenteert aan zijn baas. De macrofaag vangt een indringer en presenteert die aan het Th-1 systeem, zo van: kijk eens wat ik gevangen heb! Het Th-1 systeem bekijkt de vangst en laat de Th-2 cellen een specifiek antilichaam maken voor deze indringer. Het systeem heeft een complete database van alle indringers. Bij een vaccinatie dwingt het aluminium in het vaccin de Th-2 cellen tot het maken van antilichamen, helemaal niet zoals het systeem werkt dus. Het Th-1 systeem wordt hierbij omzeild en kan de database dus niet goed bijwerken. Vandaar dat immuniteit via vaccinatie anders is dan die via de natuurlijke weg.

Aluminium blijft in het lichaam aanwezig. Van nature speelt aluminium geen rol in de processen die zich in ons lichaam afspelen, vandaar dat het voor veilig werd aangezien. We weten tegenwoordig dat het niet zo simpel is. De kleine aluminiumdeeltjes kunnen zorgen voor reacties in het lichaam en kunnen processen verstoren, het hoopt zich op op verschillende plekken in het lichaam, waaronder de hersenen. Aluminium wordt tegenwoordig gelinkt aan het ontstaan van ziektes als auto-immuunziektes, autisme, ALS, MS, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, epilepsie, chronisch vermoeidheidssyndroom,  gewrichtsontstekingen, fibromyalgie, de ziekte van Hashimoto en vasculitis.

Door de regering in de vorm van het RIVM worden zorgen weggewimpeld, maar wat nu als aluminium wel degelijk een speler is bij het ontstaan van de diverse bovengenoemde ziektes? Wat als aluminium wel degelijk een oorzaak is van bijvoorbeeld ALS? ALS is bij uitstek dé ziekte die pas de laatste jaren de kop opsteekt, wat als dat het gevolg is van vaccinaties in je jeugd?? Zo lang het RIVM ons met een kluitje in het riet stuurt door het aluminum dat in een vaccin zit te vergelijken met het aluminium uit de lucht en in ons voedsel, geven ze duidelijk aan ons niet serieus te nemen.

Hoe lang laten we ons nog in slaap sussen door het RIVM, onze regering en de farmaceuten? Gelukkig zijn steeds meer mensen sceptisch, waardoor de vaccinatiegraad daalt. Dat signaal wordt niet opgepakt als bezorgdheid, maar er wordt gezegd dat we vergeten zijn hoe ernstig de ziektes zijn die inmiddels (nagenoeg) verdwenen zijn. Er wordt alleen maar harder en ongefundeerder geroepen dat we onze kinderen moeten laten vaccineren, er worden verhalen getoond van mensen die overleden zijn of ernstig verminkt. Maar naar de bron wordt niet geluisterd. Wel wordt er gesproken over het verplichten van vaccinaties….

Bronnen: RIVM en http://gedachtenvoer.nl/over-het-gevaar-van-aluminium-in-vaccins/

(Visited 297 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *